Hier bent u: Na Zwem-ABC > Zeemeermin zwemmen

Zeemeermin zwemmen

Zeemeermin of haai zwemmenDroomt je kind ervan om als een echte zeemeermin/haai door het water te willen zwemmen, grijp dan nu deze kans en laat je kind mee doen met de zeemeermin/haai lessen. Je kind moet echter wel in het bezit zijn van minimaal het B diploma. Het C diploma is echter wel super belangrijk en het behalen van dit diploma heeft zeker onze voorkeur want dan kunnen de zeemeermin/haaien de opdrachten beter uitvoeren. 


Zeemeermin/haai zwemmen is een geweldig leuke manier voor kinderen om hun fantasie te gebruiken in het water, om beter te leren zwemmen en om lekker sportief bezig te zijn.


Tijdens deze lessen leert je kind de vaardigheden om zo snel en sierlijk mogelijk voort te bewegen in het water met een monofin en zeemeerminnen/haaien staart. Er wordt niet alleen aan de techniek werkt, maar ook aan de vele mogelijkheden om onder water te kunnen zwemmen.


Het is best moeilijk om de techniek onder de knie te krijgen. Je kind moet met de vissenstaart kunnen blijven drijven maar ook echt zwemmen en hoe leuk is het als ze er dan ook nog allerlei kunstjes mee kunnen doen ! Ze leren dan ook hoe ze kunnen zwemmen en hoe lang ze onder water kunnen zwemmen. Natuurlijk is het heel belangrijk dat ze veilig leren zwemmen met zo’n staart en als dat lukt….dan gaan ze super hard.

 

 
Voor het zeemeermin/haai zwemmen zijn 3 diploma's te behalen.
 
Benodigdheden.
Om deel te aan deze lessen moet uw dochter/zoon in bezit zijn van een monovin en staart. U kunt hier klikken voor een site om dit aan te schaffen. Dit is een voorbeeld site maar niet verplicht het hier aan te schaffen. Van de volgende webshops:
https://zeemeerminshop.nl mogen wij een kortingscode aan jullie geven. Als u de code Shoebi5 gebruikt krijgt u €5,00 korting.
- ZeemeerminnenFeest.nl biedt een gratis zwembril en zeemeermin ketting bij elke zeemeermin staart. 

Een zwembril mogen de kinderen ook op tijdens deze lessen, dit is wel prettig omdat we veel onderwater zullen zijn maar het is niet verplicht.
Het tarief voor zeemeermin zwemmen vindt u hier.

 
 Zwemschool Shoebi
Kamperfoelie 29
3171 PC  Poortugaal
06-46293233
E info@zwemschoolshoebi.nl
KvK 58142851
Inloggen
Toegangsnaam

Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord opvragen