Hier bent u: Betalingen

BETALINGEN

AUTOMATISCHE INCASSO
Bij Zwemschool Shoebi wordt er gewerkt met automatische incasso's. Hiervoor dient een machtigingsformulier getekend te worden die u inlevert bij de eerste zwemles.
Maandelijks wordt er een bedrag van €53,50 (voor het ABC-zwemmen, prijs kan afwijken bij andere activiteiten) afgeschreven. Voordat de incasso plaats vindt krijgt u een mail met daarin beschreven hoeveel lessen er zijn in de komende maand. Drie dagen daarna zal het geld van u rekening worden geschreven. Wanneer u een betaling achterloopt, zult u per mail een herinnering ontvangen met een Ideal link. Als u twee betalingen achterloopt zal u zoon/dochter een lesweigering krijgen.

EERSTE BETALING
Alleen de eerste betaling moet door middel van een Ideal link die via de mail naar u verstuurd wordt, betaald worden. Bij de eerstvolgende incasso ronde worden de daaropvolgende betalingen opgenomen in het incassotraject, mits u het machtigingsformulier heeft ingevuld en ingeleverd.

VERREKENINGEN
Omdat wij met het IZM (Internet Zwemscore Module) werken, is het mogelijk uw zoon of dochter af te melden voor een les. Wanneer u dat minstens drie uur vr de lestijd heeft gedaan, krijgt u een inhaal tegoed. Met dat tegoed is het mogelijk om op een ander tijdstip die les in te halen. De inhaallessen kunnen NIET worden verrekend op welke manier dan ook.

INCASSO DATA
De incasso's vinden plaats in elke eerste week van de maand. De betaling is voor alle lessen van dezelfde maand.
 

 

Zwemschool Shoebi
Postadres: Zalmsteek 14
3192 MC  Hoogvliet
06-46293233
E info@zwemschoolshoebi.nl
KvK 58142851
Inloggen
Toegangsnaam

Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord opvragen