Hier bent u: Second opinion

SECOND OPINION

WANNEER KOMT MIJN KIND IN AANMERKING VOOR EEN SECOND OPINION?
Altijd! Maar vooral wanneer uw kind bij een zwemschool zwemles krijgt en u vrij regelmatig uw vraagtekens heeft. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gedachtes als: 
 
  • Wat blijft mín kind lang in het zelfde badje!
  • Kan dat echt niet anders aangeleerd worden?
  • Hoe zou een andere zwemschool dat doen?
  • Mijn kind gaat niet met plezier naar zwemles!

    En zo zijn er nog veel meer voorbeelden..

VORDERINGEN BESPREKEN
Ook kan het zijn omdat u totaal niet op de hoogte wordt gehouden over de vorderingen van uw kind en uw moeilijk in contact kan komen met de zwemschool. Of u wilt gewoon weten hoe een andere zwemschool over de vaardigheden van uw kind denkt.

SECOND OPINION & WERKWIJZE ZWEMSCHOOL SHOEBI
"Ik hoor zoveel over zwemschool Shoebi, hoe zou zwemles daar zijn?" Natuurlijk mag u altijd bij ons een proefles of second opinion aan vragen. Tijdens een second opinion wordt er met uw kind 1 op 1 of in een groep gezwommen en wordt er beoordeeld door ons op welk niveau uw kind bij ons zou zwemmen. Dit alles is gratis. Na de les wordt uitvoerig toegelicht wat onze bevindingen zijn. Na deze les en dit gesprek zou u er dan voor kunnen kiezen om bij ons te komen zwemmen. Dit is geheel vrijblijvend! 

SECOND OPINION AANVRAGEN
Een Second Opinion is gemakkelijk aan te vragen via de mail info@zwemschoolshoebi.nl of telefonisch 06-46293233. Wij zien u graag!


Zwemschool Shoebi
Postadres: Zalmsteek 14
3192 MC  Hoogvliet
06-46293233
E info@zwemschoolshoebi.nl
KvK 58142851
Inloggen
Toegangsnaam

Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord opvragen