Hier bent u: Spetteren met Shoebi

Spetteren met Shoebi

Spetteren met Shoebi is bedoeld voor peuters vanaf 2,5 jaar. Dit is een vrolijke les waar kinderen vanaf 2,5 jaar samen met papa of mama of misschien wel met opa of oma in het water gaan. Peuter zwemmen is een leuke en goede manier om de peuter aan het water te laten wennen. Hierdoor zal je kleintje op latere leeftijd minder bang zijn om te leren zwemmen. Vaak op vrolijke muziek leren de kinderen dat in het water zijn erg leuk is en leren we de kinderen watervrij worden. Tijdens deze les leren de peuters zelfstandig te water gaan en zelfstandig naar de kant te komen en op de kant te klimmen, zich voort te bewegen in het water, met het gezicht onder water gaan, drijven en nog veel meer. Dit alles natuurlijk met bandjes om hun armen.
 
Spetteren bij Shoebi is op woensdagochtend van 10.00 - 10.30 uur.
 
De beweegoefeningen zijn goed voor de motoriek van de peuter en maken het lichaam sterker. Ook de zintuigen worden volop geprikkeld. Het is een goede manier om in beweging te zijn. Zwemmen versterkt de spieren van je kleine zonder zijn/haar gewrichten te belasten. 
 
Samen zwemmen met je kindje creŽert een hechtere band tussen jullie. In het water zijn jullie vrijer om te bewegen en je kleine voelt dat jij hem/haar letterlijk ondersteunt. Spetteren met Shoebi is een half uurtje quality time om met je kindje lekker bezig te zijn. Daarnaast is het erg belangrijk dat je kindje leert zichzelf te redden in het water. Jaarlijks verdrinken er in Nederland 8 tot 10 kinderen, waarvan de meeste onder de 4 jaar oud zijn. Het is dus verstandig om je kleine zo snel mogelijk wat overlevingstechnieken aan te leren, mocht hij/zij ooit per ongeluk in het water belanden.
 
Voor de tarieven klik u hier

 Zwemschool Shoebi
Postadres: Zalmsteek 14
3192 MC  Hoogvliet
06-46293233
E info@zwemschoolshoebi.nl
KvK 58142851
Inloggen
Toegangsnaam

Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord opvragen